19.08.2002. / 00:00

Autor: Sandra Milković

STANOGRADNJA

PRIJEDLOG PRVE LISTE ZA ČAČIĆEVE STANOVE U ZAGREBU 10. RUJNA


Ministarstvo javnih radova, obnove i graditeljstva najavilo je objavu prijedloga prve liste prvenstva za stanove u Zagrebu iz programa Poticane stanogradnje (POS) najkasnije do 10. rujna, stoji u Večernjem listu. Nakon usklađivanja svih 18 000 zahtjeva sa Zakonom o POS-u utvrđeno je da je uvjete i pravo na kupnju stana iz tog vladinog programa zadovoljilo oko 10 000 građana. Na listu su ušli i oni s nepotpunim zahtjevom, no njihovo će mjesto biti u manje povoljnom položaju u odnosu na građane koji su dostavili potpuni zahtjev.
Od objave prve liste prvenstva do konačnog prerasporeda i popisa svih kandidata koji će ostvariti pravo na stan treba proći još nekoliko tjedana. Tako će 10 000 Zagrepčana tek početkom jeseni sigurno znati koliko su blizu rješenja svog stambenog pitanja. Nadležni ministar Radimir Čačić najavio je i mogućnost pokretanja izgradnje još 2 000 stanova u Zagrebu.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika