20.12.2008. / 18:30

Autor: Vanja Turak

Kako kupiti donje rublje za svoju voljenu (i pritom se ne obrukati)

Maštate o svojoj partnerici u izazovnom rublju, samostojećim čarapama i seksi podvezicama, no nikako ne možete dočekati da vam ona ispuni tu žeju. Nema problema, krenite u shopping i darujte joj ono u čemu biste ju željeli vidjeti

Želite da vaša djevojka izgleda poput anđela? Priuštite joj toŽelite da vaša djevojka izgleda poput anđela? Priuštite joj toPoznato je da muškarci obožavaju pogled na ženu u lijepom rublju, ali njegovu kupnju radije prepuštaju svojim partnericama.
No, sudeći prema jednoj statistici, rublje se nalazi na trećem mjestu najomiljenijih poklona kod žena, odmah poslije nakita i cvijeća.
Stoga, ako je tako, zašto se ne bi ponijeli muški, zagrizli zube i naučili kako svoje voljene razveseliti poklonom kojim ćete i vi doći na svoje?
Štoviše, nemojte se sramiti postati modni stručnjak kad je u pitanju intimni izgled vaše partnerice, vi najbolje znate što vam se sviđa, što vam je sexy i u čemu ju želite vidjeti, a ona vam na tome neće zamjeriti, dapače.
Vrijeme darivanja je pred vratima i rubljem kao poklonom sigurno nećet promašiti, a vaš će trud zasigurno biti nagrađen.
Za kraj još samo morate odabrati prigodu kada ćete ju iznenaditi, preporučujemo trenutak kad se tomu najmanje bude nadala...

Veličina je važna

Tko god vam kaže da veličina nije važna, laže. Naravno, mislimo na veličinu rublja vaše partnerice.
Nemojte olako shvatiti njen konfekcijski broj jer ćete se bespotrebno uvaliti u probleme. Radije ju pitajte, ili još bolje, provjerite sami koji broj nosi, tako nema teorije da shvati vaše shopping najmere.

Ukus

Ukusi se razlikuju od osobe do osobe, neke žene vole klasično donje rublje, neke s čipkom, neke mrežaste, neke s različitim detaljima...
Ako ste dulje u vezi, onda se pretpostavlja da znate što vam draga većinom nosi i što joj se sviđa. Ako niste baš sigurni, započnite razgovor o tome ali ne direktno, nego krenite prvo od sebe i pazite da ne posumnja što joj želite darovati jer bi se ipak trebalo raditi o iznenađenju.

Boje

Također bitan faktor su boje, mlađe žene više vole eksperimentirati, obično biraju rublje u tamnijoj varijanti, dok one zrelije više vole klasičnu bijelu.
I tu je bitno dobro poznavanje svoje partnerice a bitnu ulogu igra i njena boja kože, obratite pozornost na kontraste.
Ako ima tamniju boju kože, dobro će joj stajati svjetlije boje rublja i obrnuto.

Ne budite sramežljivi

Kad se nalazite u butiku ili prodavaonici intimnog rublja, nemojte se ponašati kao da ste došli na bojišno polje.
Cure u takvim trgovinama su obično vrlo ljubazne, šarmantne i rado će vam pomoći i savjetovati vas, već samim time što ste uopće skupili hrabrost ući u trgovinu ženskog rublja.

Alternativa

Ako se unatoč našoj podršci ne želite uputiti izravno u butike i prodavaonice donjeg rublja, ostaje vam alternativna mogućnost - kupnja donjeg rublja preko interneta. Problem je doduše u tome što vam paket mogu dostaviti baš u trenutku kad niste kod kuće, te vam tako upropastiti iznenađenje, no ukoliko imate rješenje za to, toplo vam preporučujemo web stranicu:
HYPERLINK "http://sweet-fashion.com/" http://sweet-fashion.com/

Vezane vijesti

Foto, Video: Zanosna Barbara Palvin

Foto, Video: Zanosna Barbara Palvin

Mađarska manekenka Barbara Palvin jedna je od zaštitnih lica nove linije donjeg rublja Victoria's Secreta. Njezin talent otkriven je na ulicama… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika