20.12.2008. / 21:30

Autor: Branimir Lozej

David Beckham u Milanu će nositi broj 32

Novi igrač talijanskog Milana Englez David Beckham predstavljen je večeras na stadionu San Siro, trener Carlo Ancelotti od ovog 33-godišnjaka očekuje da slijedi Ronaldinhove stope

David Beckham u društvu izvršnog dopredsjednika Milana Adriana GallianijaDavid Beckham u društvu izvršnog dopredsjednika Milana Adriana GallianijaDavid Beckham će u talijanskom Milanu, sljedećih mjesec i pol dana, na dresu nositi broj 32. Prema njegovim riječima, jedva čeka zaigrati prvu službenu utakmicu u dresu ovog talijanskog kluba. Prema nagađanjima nekih engleskih medija, izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello nagovorio je Beckhama da potpiše za Milan.
"Poštujem Capella i pitao sam ga za mišljenje, ali me nitko nije nagovarao za potpišem za Milan. Želio sam igrati u Italiji!", rekao je Beckham na konferenciji za novinare nakon njegova večerašnjeg predstavljanja na stadionu San Siro. Trener Milana Carlo Ancelotti očekuje puno od Beckhama.
"On je pravi profesionalac i mogao bi napravit puno dok se s nama. Mislim da može slijediti Ronaldinhove stope. Kako god bilo njegov ugovor traje do 9. ožujka", izjavio je Ancelotti.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika