21.12.2008. / 16:20

Autor: Katarina Zorić

Zagrebačkog teologa izmasakrirao dečko

Miljena Veršića, profesora i ravnatelja Otvorenog učilišta Phoenix, direktora hotela Phoenix u Sesvetama i teologa, brutalno je mačetom ubio mladić kojeg je Veršić navodno pokušao napastvovati u svom stanu na Jarunu

Ubijeni Miljen VeršićUbijeni Miljen VeršićMiljen Veršić, profesor i ravnatelj Otvorenog učilišta Phoenix, direktor hotela Phoenix u Sesvetama i teolog, brutalno je sabljom izboden na smrt u svome stanu u Bartolićima na Jarunu. Ubio ga je 21-godišnji B. D., koji je zbog šoka prevezen u PB Sveti Ivan u Jankomiru, objavio je Večernji list.

Neposredno nakon svađe u kojoj je mačetom ubio 41-godišnjeg Veršića, B.D. je istrčao iz zgrade gdje je dočekao policiju, a nakon medicinske pomoći koja mu je pružena u Traumatološkoj bolnici, zbog šoka je smješten u Psihijatrijsku bolnicu Sveti Ivan.

Navodno je Veršić pokušao napastovati mladića koji je u strahu i panici zgrabio sablju i izbo starijeg prijatelja.

Kako je objavio Jutarnji list, Miljen Veršić bio je kolekcionar oružja te je u svom stanu držao zbirku, a jedna od Ulazna vrata stana ubijenog Miljena Veršića na zagrebačkom JarunuUlazna vrata stana ubijenog Miljena Veršića na zagrebačkom Jarunuverzija događaja kazuje da je mladić koji je bio kod njega u petak navečer, u svađi s Veršićem, skinuo mačetu sa zida i njome zamahnuo prema čovjeku o kojem susjedi nisu znali mnogo.

Veršić je na Jarun, u Bartoliće 59, doselio prije pet, šest godina, živio je sam u nevelikom stanu s običnim vratima iznad kojih se nalazila kamera koja je snimala sve koji bi ušli u stan. To je jedina neobičnost koju su primijetili susjedi.

Neki od susjeda novinarima su rekli da su Veršiću u stan često dolazili muškarci, no to je sve čime je poslovni čovjek privlačio pozornost. Vozio je polovni džip i djelovao kao da je dobro situiran, a u susretima sa susjedima samo bi pozdravio.

Vezane vijesti

Tragovi pokolja u Siriji

Tragovi pokolja u Siriji

Promatrači Ujedinjenih naroda koji su u petak posjetili sirijsko selo u kojem je počinjen masakr nad civilima pronašli su dokaze da su tamo bile… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika