21.12.2008. / 22:12

Autor: Mara Magaš

Vanja Halilović: U novu godinu s novom tetovažom

Lijepa voditeljica promijenila je boju kose, poljepšala si osmijeh, a prije nekoliko dana se i tetovirala

Vanja priznaje kako tetoviranje nije bilo nimalo ugodnoVanja priznaje kako tetoviranje nije bilo nimalo ugodnoVanja Halilović ima novu tetovažu i to slovo V na lijevom zapešću. V označava prvo slovo njezinog imena, ali i pobjedu nad svime lošim što joj se dogodilo u prošloj godini. Kaže da je odabrala baš to mjesto jer je jako bolno pa da joj ponovno takvo što ne bi palo na pamet. Ukoliko joj dosadi može ga promijeniti tako da izgleda poput broja 7 koji je njezin sretan broj.
Na pitanje dali je nekakav postupni make-over u pitanju,obzirom da je nedavno sredila zube i promijenila boju kose, Vanja kaže kako je što se tiče kose otvorena za sve opcije, no da u posljednje vrijeme radi na mnogim drugim stvarima koje su puno bitnijue od vanjskog izgleda, te dodaje kako vanjštinu zapravo prvu primjetimo pa nam je, nažalost ona često dovoljna da sudimo jedni o drugima.
Osim tetovaže ima i nove planove vezane uz posao, no prije svega želi odrediti što će je točno u budučnosti veseliti a, kako stvari sada stoje, kaže da će cijeli prvi mjesec provesti na putu.
Doček Nove godine planira kod prijatelja na tulumu i slavlje po gradu.

Vezane vijesti

Istraživanje: Tetovirane osobe više piju

Istraživanje: Tetovirane osobe više piju

Tetovirane osobe piju više od onih bez tetovaža, pokazalo je francusko istraživanje čiji su rezultati objavljeni u časopisu Alcholism: Clinical &… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika