22.12.2008. / 13:18

Autor: Nikolina Škunca

Fotogalerija

Djed Mraz Zuhra i seksi voditeljice

Seksi voditeljice s HTV-a, RTL Televizije i Nove TV Djedu Mrazu su šapnule po čemu će pamtiti ovu godinu, te što su poželjele naći pod borom

Zlatan Zuhrić kao Djed Mraz, Ana Stunić i Marina ParlovZlatan Zuhrić kao Djed Mraz, Ana Stunić i Marina ParlovEkskluzivno za Extru, televizijske voditeljice s HTV-a, RTL Televizije i Nove TV otkrile su djedu Mrazu Zlatanu Zuhriću Zuhri svoja očekivanja za 2009. godinu, priznale kakvim se darovima nadaju pod borom te kakva im je bila ova godina na izmaku.

HTV-ova voditeljica Marina Parlov ovu će godinu pamtiti kao najuspješniju dosad, a Božić voli jer napokon ima vremena za obitelj. I za njenu kolegicu Lanu Banely godina na isteku je bila sjajna. Rekla je i da ju Božić podsjeća na toplinu, dom, pahuljice snijega, mamine i bakine kolače, te dobro raspoloženje svih oko nje, zbog čega joj je to najljepši blagdan.

Iva Šulentić ove je godine završila fakultet, nakon čega se nagradila putovanjem u Meksiko. Božić je za nju čaroban blagdan, a kao poklon očekuje da će dobiti makar kuglicu za bor.

Ana Stunić je rekla da će ovu godinu pamtiti po skupoj nafti, svojim novim ekstenzijama i po tome što je počela voditi Red Carpet. Djedu Mrazu ipak nije željela otkriti što je poželjela ovog Božića.

Doris Vrečko, Nova TV, rekla je da će ovu godinu pamtiti po poslovnim uspjesima. Otkrila je i da obožava božićnu strku i šarenilo, a kako su joj sve želje ispunjene, u 2009. želi samo zdravlje svojoj obitelji.

Još jedna voditeljica Nove TV, Fani Stipković, Djedu Mrazu je šapnula kako bi voljela da joj netko pokloni putovanje u Disneyland.

Tatjana Jurić je rekla da je ove godine okončala neka površna poznanstva i lažna prijateljstva, te da joj je zbog toga život postao bogatiji, a ne siromašniji. "što se tiče božićnih želja, one nisu materijalne i ne stanu pod bor", rekla je.

Voditeljici RTL telvizije Renati Sopek je 2008. bila lijepa, a posebno ju je razveselio rođendanski poklon - kujica yorkširskog terijera koju je nazvala Jinx.rekla je i da joj ove godine treba veliki bor jer joj inače ispod njega neće stati ono što je poželjela.

U Antoniji Stupar - Jurkin božićno vrijeme budi kreativnost, pa svake godine okiti cijeli stan. Božić namjerava provesti uz svoje najmilije, uživajući u francuskoj salati i piti mađarici.

A Djed Mraz Zlatan Zuhrić Zuhra rekao je da privatno ne mistificira Božić, te da mu je samo bitno da se druži s obitelji.


Foto: Josip Regović

Fotogalerija

  • Zlatan Zuhrić kao Djed Mraz, Ana Stunić i Marina Parlov
  • Antonija Stupar - Jurkin
  • Fani Stipković
  • Tatjana Jurić i Lana Banely
  • Renata Sopek, Antonija Stupar - Jurkin, Marina Parlov i Lana Banely
  • Doris Vrečko
  • Iva Šulentić
  • S fotografom Josipom Regovićem
  • Lana Banely
  • Renata Sopek

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika