22.12.2008. / 13:32

Autor: Branimir Lozej

Akrap spreman i jedva čeka ući u ring sa Studerom

Vedran Akrap iščekuje borbu sa Švicarcem Yvesom Studerom 26. prosinca u Bernu, a u telefonskom razgovoru iznio je neka svoja mišljenja o borbi za naslov WBA prvaka između Evandera Holyfielda i Nikolaja Valujeva

"Shvaćam ishod borbe između Holyfielda i Valujeva. Ipak je boks business!", rekao je Akrap"Shvaćam ishod borbe između Holyfielda i Valujeva. Ipak je boks business!", rekao je AkrapHrvatski boksač Vedran Akrap, prvak zemalja izvan Europske unije u srednjoj kategoriji, sutra putuje u švicarski Bern. Tamo će 26. prosinca braniti svoj naslov protiv domaćeg borca Yvesa Studera, koji u svojoj profesionalnoj karijeri, 19 borbi, nikada nije bio poražen. Akrap se za ovaj meč priprema od njegove zadnje pobijede 20. svibnja nad Rusom Aleksejom Čirkovim, koja se održava na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

"Izjavio je da će mi uzeti titulu knock-outom. Volim takve simpatične izjave i tako ambiciozne ljude", rekao nam je u telefonskom razgovoru Akrap. Kaže kako je ispunio sve svoje ambicije organizacijom meča na glavnom zagrebačkom trgu. Prema njegovim riječima, spreman je za borbu i jedva čeka ući u ring i ponovno obraniti naslov. "Trenirao sam tri puta dnevno, a prvi mi je trenig počinjao već u 5:30 ujutro. Potpuno sam spreman za borbu!" kazao je Akrap.

Nedavno je Nikolaj Valujev obranio naslov prvaka po WBA verziji u super teškoj kategoriji boreći se protiv Amerikanca Evandera Holyfielda. Naime, borbu, Valujeva te suce publika je izviždala jer je, prema mnogima, Holyfield pokraden.

"Holyfield je bio bolji, ali razumijem ovaj ishod. Morao je biti agresivniji, to su organizatori očekivali. Da je pokazao samo malo više...Ipak je boks business!" prokomentirao je preksinoćnu borbu Akrap.

Vezane vijesti

Preminuo mladi meksički boksač nakon teškog nokauta

Preminuo mladi meksički boksač nakon teškog nokauta

Chavez, sin nekadašnjeg svjetskog prvaka Julija Cesara Chaveza, srušio je Nazaretha već u prvoj rundi meča u velter kategoriji, a onda ga u četvrtoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika