22.12.2008. / 16:10

Autor: Branimir Lozej

Diarra potpisao za madridski Real do 2013. godine

Francuski reprezentativac Lassana Diarra danas popodne potpisao je ugovor s čelnicima Reala, koji su za njega Portsmouthu platili 20 milijuna eura

LASS će biti natpis na Diarrainom dresu kako u Realu već postoji jedan Diarra, MahamadouLASS će biti natpis na Diarrainom dresu kako u Realu već postoji jedan Diarra, MahamadouDanas popodne francuski reprezentativac Lassana Diarra potpisao je ugovor s Real Madridom. Diarra je trenutno igrač engleskog prvoligaša Portsmoutha, a službeno će postat igračem Reala tek 1. siječnja 2009. godine kada počinje zimski prijelazni rok. Diarra je potpisao ugovor do 2013., a čelnici Reala platili su ga 20 milijuna eura.

Ovaj je 23-godišnji veznjak jutros obavio sve medicinske preglede kod Realovih lječnika koji su vrlo zadovoljni njegovom formom.

"Zdravlje ovog igrača vrlo je dobro, on je potpuno sposoban za bilo kakvu fizičku aktivnost", rekao je glavni lječnik madridskog Reala Carlos Diaz. Naime, ovaj je podatak vrlo važan čelnicima ovog španjolskog prvoligaša zbog raznih natpisa u medijima o tome kako je Diarra ozlijeđen te kako nije spreman za igru.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika