22.12.2008. / 17:55

Autor: Branimir Lozej

Totti se ponovno ozlijedio i neće igrati dva mjeseca

Talijanski prvoligaš Roma, uz probleme s osvajanjem bodova, ima velikih problema s ozljedama igrača. Na zadnjoj se utakmici Serie A, s Catanijom, ozlijedio njihov najbolji strijelac i kapetan Francesco Totti

Totti se nakon zaliječene ozljede desnog koljena,krajem listopada, ponovno ozlijedio na posljednjoj utakmici Serie ATotti se nakon zaliječene ozljede desnog koljena,krajem listopada, ponovno ozlijedio na posljednjoj utakmici Serie AKapetan Rome Francesco Totti ozlijedio je mišić na utakmici posljednjeg kola talijanske lige, poznatije kao Serie A, ove godine s Catanijom. Roma je tu utakmicu izgubila 3:2, no njezine čelnike više brine ozlijede njihovog najbolje strijelca. Ove je sezone Totti u Rominom dresu zabio pet pogodaka.

"Njegova je ozljeda veliki udarac za sve nas, ali ne smijemo gubiti nadu. Moramo i bez Tottia pokazati da smo pravi", rekao je Romin trener Luciano Spalletti. Prema njegovim riječima, Totti neće moći igrati dva mjeseca. Tako da će propustiti, uz ostale i, prvu utakmicu drugog dijela prvenstva, 11. siječnja, kada im u Rim dolazi Milan. Tako se Totti priključio već otprije ozlijeđenim Albertu Aquilaniju i Rodrigu Taddeiju.

Uz prvenstvo, ne znam se hoće li Totti biti spreman za drugi krug natjecanja u Ligi prvaka, gdje igraju s Arsenalom. Prvu utakmicu igraju 24. veljače sljedeće godine na Arsenalom stadionu u sjevernom Londonu, dok je uzvrat 14 dana kasnije u Rimu. Prvi dio sezone Roma je završila na 11. mjestu ljestvice, a za vodećim Interom zaostaju 19 bodova.

Vezane vijesti

Serie A: Napoli siguran, dosadan remi Chieva i Rome

Serie A: Napoli siguran, dosadan remi Chieva i Rome

Napoli je uspješno obavio prvu od tri zadaće koliko je potrebno da osiguraju nastup u nogometnoj Ligi prvaka i dogodine. U sklopu 35. kola Serije A… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika