23.12.2008. / 08:17

Autor: Katarina Zorić

Sanader do Splita letio slovenskim zrakoplovom

Glasnogovornik Vlade pojasnio je da je vladinim zrakoplovom predsjednik Mesić otputovao u Siriju pa je Sanader morao uzeti slovenski avion

Unajmljeni slovenski zrakoplov; Foto: 24 sataUnajmljeni slovenski zrakoplov; Foto: 24 sataNarušeni odnosi između Hrvatske i Slovenije nisu spriječili premijera Ivu Sanadera i članove njegova kabineta da jučer na otvaranje dionice autoceste Šestanovac - Zagvozd - Ravče otputuju unajmljenim zrakoplovom slovenske kompanije Linxair. Iako Sanader i njegovi suradnici na putovanja lete uglavnom vladinim zrakoplovom, jučer to nije bilo moguće jer je predsjednik Stjepan Mesić tim zrakoplovom otputovao u Siriju.

"Zrakoplov su unajmile Hrvatske autoceste, a to što je unajmljen kod slovenske agencije samo dokazuje kako Vlada odvaja politiku od gospodarstva. Politika je za rješavanje problema, a gospodarstvo i ljudska dimenzija nešto su drugo", pojasnio je glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun.

List 24 sata sata iz Hrvatskih autocesta doznaje da je među nekoliko pristiglih ponuda, unajmljivanje zrakoplova Linxaira s cijenom od 4500 eura (32.000 kuna), bilo najprihvatljivije. Ne zna se je li među ponudama ostalih kompanija bila i ona Croatie Airlines.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika