23.12.2008. / 09:04

Autor: Marko Biočina

Foto: Luksuzni blagdanski odmor obitelji Obama

Pretpostavlja se kako imanje na kojem svoj odmor provodi obitelj Obama vrijedi oko 9 milijuna američkih dolara, a prema informacijama sa internetske stranice za najam nekretnina na Havajima, noćenje se naplaćuje između 2500 i 3500 američkih dolara

Novi američki predsjednik Barack Obama s obitelji trenutno boravi na Havajima. Obitelj Obama svoj posljednji godišnji odmor prije selidbe u Bijelu kuću provodi u luksuznoj unajmljenoj kući, koja se nalazi na rtu castle Point, iznad poznate plaže Kailua na havajskom otoku Oahu.

Oko kuće prostire se i veliko pripadajuće zemljište, a sam posjed je vrlo izoliran jer se s jedne strane nalazi ocean, a s druge spomenuta plaža. Kuća se sastoji od 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, luksuznog dnevnog boravka i prostrane kuhinje, a ispred kuće se nalazi bazen i jacuzzi.

Pretpostavlja se kako imanje na kojem svoj odmor provodi obitelj Obama vrijedi oko 9 milijuna američkih dolara, a prema informacijama sa internetske stranice za najam nekretnina na Havajima, noćenje se naplaćuje između 2500 i 3500 američkih dolara. Inače vlasnik kuće je američki milijunaš Kevin Comcowich.

Kako izgleda luksuzna kuća u kojoj novoizabrani američki predsjednik s obitelji provodi blagdane, možete pogledati u fotogaleriji.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika