23.12.2008. / 11:09

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Mikić odlazi u japansku Hirošimu na dvije godine

Potpisivanje ugovora Mihaela Mikića, Dinamovog veznjaka,s Hirošimom prvi je službeni odlazak iz zagrebačkog Dinama, no još ih se najavljuje. Dinamo trenutno u svojoj momčadi ima šest napadača

Mihael Mikić u Dinamo se vratio početkom 2006. godine, kada je iz Rijeke prešao kao slobodan igračMihael Mikić u Dinamo se vratio početkom 2006. godine, kada je iz Rijeke prešao kao slobodan igračZdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama, potvrdio je natpise u medijima o odlasku Mihaela Mikića u japansku Hirošimu.
"Najprije moram zahvaliti Dinamu, klupski su čelnici bili vrlo korektni. Dobio sam priliku za rješavanje egzistencije", rekao je Mikić novinarima. Naime, ovaj će 29-godišnjak potpisati dvogodišnji ugovor s Hirošimom i time je postao prvi potvrđeni odlazak iz zagebačkog Dinama.

Uz Mikića, u medijima se piše i o odlasku Tomislava Šokote, Igora Bišćana te Boška Balabana. Kako su čelnici Dinama, na čelu s Mamićem, prošli tjedan u Dinamo doveli još dvojicu napadača, Čeha Miroslava Slepičku i mladog Iliju Sivonjića, sada već bivšeg igrača Intera iz Zaprešića. Slepička je potpisao do ugovor na tri i pol godine, a godišnje će zarađivati 300 tisuća eura godišnje.

Sivonjić je potpisao na pet godina, a Čelnici Dinama za njega su morali izdvojiti oko 450 tisuća eura, dok su Slepičku platili 1,5 milijuna eura. Time Dinamo trenutno ima šest napadača, uz navedene to su Marijo Mandžukić i Josip Tadić, tako da odlazak Šokote i Balabana ne bi čudio.

"Da, ima nas puno, gužva je. Ni jesenas, kad smo bili četvorica, nisam baš dobivao šansu, tako da ne trebam očekivati ništa bolje ni za proljeće", rekao je Šokota koji je sve bliže odlasku iz Dinama.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika