23.12.2008. / 11:49

Autor: Katarina Zorić

Nazire se kraj Čovićeve ere u Plivi

Buduća uprava Plive mogla bi se znati do sredine siječnja, a najkasnije do proljeća iduće godine

Nagađa se o odlasku Željka Čovića s čelnog mjesta PliveNagađa se o odlasku Željka Čovića s čelnog mjesta PliveIzraelska Teva danas i službeno preuzima Barr u čijem je vlasništvu hrvatska Pliva. Iako iz Plive navode da ne očekuju znatnije promjene, zadnjih se dana nagađa da će ta tvrtka dobiti novo vodstvo.

Prema pisanju Business.hr-a, prvo će se na udaru naći stotinjak zaposlenih u financijama, nabavi i licenciranju jer Teva već ima ustrojene službe koje će preuzeti taj dio posla. Jutarnji list piše da bi se buduća uprava kompanije mogla znati do sredine siječnja, a najkasnije do proljeća iduće godine. Budući da Teva planira Plivu pretvoriti u jednu od svojih proizvodnih jedinica, vrlo je izvjesno da će rezova biti.

Spekulira se i s izglednim odlaskom dugovječnog Plivinog predsjednika Uprave Željka Čovića. Ovih je dana, piše Jutarnji, navodno bio na razgovoru kod ministra zdravstva Darka Milinovića, što se protumačilo kao potvrda da za njega nema više mjesta u Plivi, na čijem je čelu od 1993. godine. Nagađa se da bi Čović karijeru mogao nastaviti kao privatni konzultant ili u biznisu preko granica.

Vezane vijesti

Plivi uručen certifikat Poslodavac partner

Plivi uručen certifikat Poslodavac partner

Na prigodnoj svečanosti Plivi je uručen Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika