23.12.2008. / 17:03

Autor: Vanja Turak

Sexy cool: Na što se pali ONA, a za čim uzdiše ON?

Pretpostavlja se da nema čovjeka koji barem jednom u životu nije osjetio leptiriće u trbuhu, i to već pri samom pogledu na određenu osobu. No, već idućem susretu muškarac i žena imaju sasvim drugačiju percepciju osobe koja je pred njima. Što zapravo traže žene, a što se sviđa muškarcima?

Muškarci na ženama prvo primjećuju noge, stražnjicu i grudiMuškarci na ženama prvo primjećuju noge, stražnjicu i grudiDo danas nismo dobili potpuno znanstveno obrazloženje zbog čega određene osobe smatramo privlačnima, zbog čega bi neke ljude rado vidjeli u krevetu, a neke miljama od sebe.

Svima je sigurno vrlo poznat osjećaj privlačnosti, no malo tko bi ga mogao točno objasniti. Pa ipak, mnogi će se vjerojatno složiti da nam se često sviđaju osobe koje nam pomalo nalikuju ili s kojima imamo nekih dodirnih točaka, razmišljanja, stavova, želja i pogleda na svijet.
S takvim osobama najčešće završimo u vezi kako bi ih bolje upoznali i vidjeli jesmo li kompaktibilni za život u dvoje. Naravno, ovisno o tome što zapravo želimo od veze: nešto ozbiljno ili samo zabavu.

Ona voli

Za razliku od većine muškaraca, žene ''skeniraju'' od vrha prema dolje, tako da su pogled i lice kod muškaraca vrlo značajni čimbenici pri aspektu privlačnosti.
U posljednje vrijeme se sve više žena pali na laganu bradicu, tamnije oči i pogled koji im neće već pri prvom susretu signalizirati da ih želimo što prije u krevetu. Također, bez obzira što nas ponekad uvjeravaju kako im ni najmanje ne smeta naš pivski trbuh, ženama se ipak sviđa lijepo muško tijelo. Naravno, nitko ne traži od vas da postanete Schwarzenegger, ali malo brige o vlastitom tijelu ipak nije naodmet.

No, ne treba pretjerivati: puderi, šminka, sjajila, britvice i slično, nisu na hot listi ženskih želja. Žene imaju i više nego dovoljno prijateljica, budite ono što im treba - muškarac.

On voli

Kratko i jasno - noge, guza i grudi. Naravno da volimo da nam je bitan i karakter smisao za humor i cjelokupni izgled. No ovdje ipak govorimo o privlačnosti, a to se bitno razlikuje od ljubavi.
Također, vrlo je vjerojatno da se broj muškaraca koji preferira plavuše, drastično smanjio u odnosu na prošle godine. Ipak, taj je dio vezan uz promjenu frizerskih trendova.

I, kao što žene vole uređene muškarce, tako i muškarci vole žene koje brinu o svom izgledu. Nastojite da vam modni (a i životni) uzor ne bude baš Amy Winehouse (što ne znači da umanjujemo vrijednost njezine glazbe).

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika