23.12.2008. / 19:05

Autor: Petra Horvat

Partner izmasakriranog teologa: 'Profesor nije mogao svršiti zbog ecstasyja'

'Ubijeni je skroz dobro izgledao i držao do sebe, pa nije morao plaćati seks', rekao je partner ubijenog

Miljen VeršićMiljen Veršić"Tražim pasivnog mladića, imam vlastiti prostor", tekst je oglasa kojim je ubijeni 41-godišnji teolog Miljen Veršić tražio mladiće za povremeni seks. Što je Nacional do sada objavio o tom ubojstvu pročitajte ovdje. Veršić, kojega je mačetom izmasakrirao i ubio 21 - godišnji Boris Duić, danas je pokopan na vinkovačkom gradskom groblju.

Portal Index je prenio ispovjed 25 - godišnjeg mladića koji je ubijenom Veršiću davao seksualne usluge. Mladić je rekao da je ubijenog profesora i ravnatelja Otvorenog učilišta Phoenix upoznao putem interneta prije godinu i pol. Veršić je od mladića tražio klasičan seks, no ovaj je to odbio i zadovoljio ga oralno.

Isti izvor tvrdi da mu Veršić nije platio za te seksualne usluge. "Ubijeni je skroz dobro izgledao i držao do sebe, pa nije morao plaćati seks. Dogovorite se,upoznate, ako se svidite jedan drugom obavite posao, i to je to", rekao je.

Izvor tvrdi da se još jednom sastao s Veršićem koji je tada bio strašno 'napaljen'. "Jedan drugog smo zadovoljili oralno, no profesor nije mogao svršiti jer je uzeo drogu ecstasy" , tvrdi izvor koji vjeruje da je Veršić mijenjao partnere.

Vezane vijesti

Tragovi pokolja u Siriji

Tragovi pokolja u Siriji

Promatrači Ujedinjenih naroda koji su u petak posjetili sirijsko selo u kojem je počinjen masakr nad civilima pronašli su dokaze da su tamo bile… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika