24.12.2008. / 09:44

Autor: Marko Biočina

Narkomafija

Meksička misica uhapšena s arsenalom oružja

Među uhapšenima je i Angel Orlando Garcia Urquiza, inače dečko Laure Zunige, brat jednog od glavnih narkobosova u Meksiku

Laura Zuniga trebala je zastupati Meksiko na natjecanju Miss International, ali sad joj prijeti višegodišnaj robijaLaura Zuniga trebala je zastupati Meksiko na natjecanju Miss International, ali sad joj prijeti višegodišnaj robijaLaura Zuniga, 23-godišnja meksička misica, uhapšena je sinoć nakon što je njezinom vozilu otkrivena velika količina oružja i novca, za koji se pretpostavlja da potiče od trgovine drogom. Zuniga je u društvu sedam muškaraca s dva automobila putovala iz svog rodnog grada Cuilacana u Guadalajaru.

Vozila su zaustavljena u blizini grada Zapopana, a policija je nakon pregleda vozila u njima pronašla nekoliko automatskih pušaka AR-15, više pištolja, znatnu količinu streljiva i više od 50 tisuća dolara u gotovini.

Među uhapšenima je i Angel Orlando Garcia Urquiza, inače dečko Laure Zunige, brat jednog od glavnih narkobosova u Meksiku. Naime, Ricardo Garcia Urquiza bio je šef poznatog narkokartela iz Juareza, ali već neko vrijeme nalazi se u zatvoru.

Laura Zuniga, koja je policiji rekla kako ne zna ništa o oružju, te kako je s dečkom krenula u šoping u Boliviju, prošle godine osvojila naslov Nuestra Belleza u rodnom gradu Sinaloi. Na nacionalnom natjecanju u Monterreyu osvojila treće mjesto i nagradu "Izbor kraljice".

Zbog te nagrade je krajem ove godine u Boliviji sudjelovala na izboru za "Kraljicu Južne Amerike" i pobijedila. Slijedeće godine trebala je zastupati Meksiko na natjecanju Miss International, ali s obzirom da joj nakon ovog incidenta prijeti višegodišnja zatvorska kazna, njezin nastup na tom izboru postao je vrlo upitan.

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika