24.12.2008. / 10:53

Autor: Nikolina Škunca

Ekskluzivni fotosession: 12 seksi anđela

U sklopu najpopularnijeg klupskog programa R'n'B Confusion, koji se održava u zagrebačkom klubu Piranha, javnosti je predstavljen i njihov najnoviji projekt pod nazivom R'n'B Confusion Angels. Sam projekt napravljen je po uzoru na ekskluzivne svjetske barove i klubove poput Pache, Nikki Beacha i Bora Bora te je i u Zagrebu prihvaćen s oduševljenjem. Kako i ne bi, kada je sama zamisao projekta i više nego zanimljiva. Naime, projekt R'n'B Confusion Angels zamišljen je tako da jednom mjesečno okuplja mlade, lijepe i uspješne studentice na fotosessionu u zagrebačkom klubu Piranha te ih potom predstavlja na službenom Angels partyju u sklopu istoimenog programa.

Od samog početka R'n'B Angelsa, napravljena su tri profesionalna fotosessiona te tri ekskluzivna partyja u klubovima Piranha i Gjuro2, na kojima su Angels djevojke imale poseban VIP tretman. Da je tako nešto bilo potrebno, kako Zagrebu tako i cijeloj Hrvatskoj, govori i podatak da se za Angels kampanju prijavilo stotinu i pedeset djevojaka, od kojih je odabrano njih dvanaest koje su postale zaštitna lica popularnog programa za 2009. godinu.

Svih dvanaest djevojaka na okupu prvi će imati priliku vidjeti čitatelji Extre i portala nacional.hr. Okupili smo svih dvanaest djevojaka i s njima napravili ekskluzivni fotosession. Naš fotograf Josip Regović nije imao nimalo lagan zadatak, jer su atraktivne djevojke bile odjevene u minimalističke haljinice anđela i pomoćnica Djeda Božićnjaka. Ana Šitum, Barbara Saraga, Daria Zalović, Dubravka Marinović, Ines Huskić, Katarina Krog, Petra Lacić, Maja Žaper, Nastasja Fišter, Tanja Ninić i Tea Lovčalić ostavile su bez daha i sve muškarce zaposlene u NCL Media Grupi, gdje je održano snimanje.

Foto: Josip Regović

Fotogalerija

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika