24.12.2008. / 12:15

 

Milanović: Novac se u Hrvatskoj ne dijeli prema kriterijima zdrave ekonomije

Ova stranka ne likuje nad problemima koji su zadesili Hrvatsku, kazao je Milanović, ističući pritom kako ni oni ne bježe od odgovornosti. „SDP na aktualne probleme daje odgovore", poručio je Milanović

SDP-ov ekonomski strateg Ljubo Jurčić i čelnik SDP-a Zoran Milanović; Foto: Nacionalova arhivaSDP-ov ekonomski strateg Ljubo Jurčić i čelnik SDP-a Zoran Milanović; Foto: Nacionalova arhivaPredsjednik SDP-a Zoran Milanović istaknuo je danas kako se novac u Hrvatskoj dijeli po svemu drugom, osim po kriterijima koje poznaje moderno društvo, napredni svijet, ali i zdrava ekonomija. Šef SDP-a poručio je to iz Siska, gdje se održava izvještajno-tematska konvencija Županijske organizacije SDP-a. Prema njegovom mišljenju, gotovo sav novac koji dolazi u Zagreb, nakon toga se dijeli prema kriterijima političke podobnosti, zavičaja i rodbinstva.

Ova stranka ne likuje nad problemima koji su zadesili Hrvatsku, kazao je Milanović, ističući pritom kako ni oni ne bježe od odgovornosti. „SDP na aktualne probleme daje odgovore", poručio je Milanović, kazavši kako je itekako svjestan svih problema s kojima se suočavaju u sisačko-moslavačkoj županiji, 'u kojoj se stanje od prije 20 godina, i dalje nije promijenilo'.

Marina Lovrić, predsjednica županijskog SDP-a i sisačko-moslovačka županica, kazala je kako je u ovom trenutku iznimno važno da se intenzivnije poradi na procesu decentralizacije. „Na taj će način prioritete raspodjele novca, koji u proračunu pune i građani, određivati gradovi, općine, kao i sama županija". Kazala je Lovrić. (H.Š.)

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika