24.12.2008. / 12:23

Autor: Hina

Nakon Busha i Dodik postao meta gađanja cipelom

"Ako političarima ne možete ništa, možete im makar u virtualnom svijetu", istaknuo je autor igrice. Nakon završetka 'cipelarenja' premijera RS-a u internetskoj igrici slijedi himna BiH s izmišljenim tekstom 'Bosno mila mati, Hercegovino. Ti ćeš vječno zemlja biti"

Premijer Republike Srpske i čelnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad DodikPremijer Republike Srpske i čelnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad DodikNakon američkog predsjednika Georgea Busha, na metu trenutno jedne od najpopularnijih internet igrica, one gađanja cipelom, došao je i premijer Republike Srpske i čelnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik, vijest je koju su u srijedu prenijeli gotovo svi internetski portali u BiH.

Po uzoru na igricu osmišljenu nakon nedavnog incidenta u kojem je irački novinar Al Zaidi cipelama gađao američkog predsjednika Busha prigodom tiskovne konferencije u Bagdadu, bosanskohercegovački internetski portal bhraja.co.ba napravio je sličnu igricu u kojoj posjetitelji cipelama gađaju Dodika.

"Ako političarima ne možete ništa, možete im makar u virtualnom svijetu", istaknuo je autor igrice. Nakon završetka 'cipelarenja' premijera RS-a u internetskoj igrici slijedi himna BiH s izmišljenim tekstom 'Bosno mila mati, Hercegovino. Ti ćeš vječno zemlja biti".

Srpski čelnik Dodik u svojemu entitetu uživa simpatije najvećeg broja građana, dok ga se istodobno u većinskom bošnjačkom dijelu BiH smatra najvećim neprijatelj države BiH. Strani diplomati Milorada Dodika i Harisa Silajdžića kao neprestane rivale u sukobima smatraju najodgovornijima za zastoje u reformama u državi i na njezinu europskom putu. Stoga ne bi bilo iznenađenje da u Banjoj Luci osvane i igrica 'cipelarenja' Silajdžića.

Vezane vijesti

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Pregovori DS-a i SPS-a već nekoliko dana tapkaju na mjestu. Iako je matematika na njihovoj strani, u pokušaje formiranja nove srbijanske vlade sada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika