24.12.2008. / 22:39

Autor: Hina

Ahmadinejad na Božić šokira Britance

Iranski predsjednik Mahmoud Ahmadinejad održat će na britanskoj televizijskoj postaji Channel 4 govor na Božić i to u terminu rezerviranom za često sporan kontrapunkt tradicionalnoj poruci kraljice Elizabete II

Mahmoud Ahmadinejad, iranski predsjednikMahmoud Ahmadinejad, iranski predsjednikBritanska televizija Channel 4 objavila je kako će iranski predsjednik Mahmoud Ahmadinejad održati na toj postaji govor na Božić i to u terminu rezerviranom za često sporan kontrapunkt tradicionalnoj poruci kraljice Elizabete II.

U poruci koja je snimljena Ahmadinejad kršćanima čestita Božić i kaže kako on vjeruje da bi se Isus, da je živ, "zajedno s ljudima usprotivio zlim i nasilnim ekspanzionističkim silama", što je očita aluzija na saveznike Sjedinjenih Država.

Izraelski veleposlanik u Londonu osudio je Ahmedinejadov govor kao "lažnu poruku dobre volje".
Predsjednik zajednice britanskih Židova, tijela koje predstavlja židovsku zajednicu u Velikoj britaniji, rekao je kako je taj govor uvredljiv i ispunio ga je gađenjem.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika