25.12.2008. / 14:03

Autor: Anamarija Kronast

Carla Bruni: Više nisam žderačica muškaraca

Prva dama Francuske rekla je kako više ne gleda druge muškarce jer voli svog supruga i ne želi ga povrijediti, te dodala da ona i Nicolas više komuniciraju poljupcima nego riječima

Lijepa bivša manekenka ne odvaja se od supruga Nicolasa SarkozyjaLijepa bivša manekenka ne odvaja se od supruga Nicolasa SarkozyjaSupruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, bivša manekenka Carla Bruni ovih je dana dala intervju brazilskom izdanju magazina Marie Claire u kojem je otvoreno progovorila o svom braku, ali i "prošlom životu".


Kazala je kako ne krije svoju prošlost u kojoj je u postelji redala slavne muškarce od Micka Jaggera do Donalda Trumpa, no naglasila je kako je sve to iza nje.


Zaljubljena je u svog sadašnjeg muža i uopće ju više ne zanimaju drugi muškarci.
Bivša manekenka i pjevačica također je rekla:
-Ne želim ga povrijediti, više nisam žderačica muškaraca! Otkrila je i kako joj u braku cvjetaju ruže, te da ona i Nicolas više komuniciraju poljupcima nego riječima.

U Brazilu će par ostati do 29. prosinca, a Carla je tamo proslavila i 41. rođendan. Premda su došli službeno, posjet Brazilu će pretvoriti i u odmor, a odsjeli su u rezidencijalnom apartmanu hotelu Copacabana Palace -omiljenom odmorištu princeze Diane i Marlene Dietrich.

Vezane vijesti

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

U tri godine otkako se udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya, bivši fotomodel i pjevačica Carla Bruni mnogo se puta morala suočiti s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika