25.12.2008. / 15:02

Autor: Branimir Lozej

Zimski prijelazni rok

Xabi Alonso zamijena za ozlijeđenog Fabregasa

Nakon ozlijede Arsenalovog kapetana Francesca Fabregasa trener, tog engleskog prvoligaša, Arsene Wenger možda je pronašao njegovu zamijenu. Naime, Wenger će pokušati Liverpoolovog veznjaka Xabi Alonsa

Španjolac Xabi Alonso za Liverpool igra od sezone 2004/05., a njegova je trenutna tržišna vrijednost oko 20 milijuna euraŠpanjolac Xabi Alonso za Liverpool igra od sezone 2004/05., a njegova je trenutna tržišna vrijednost oko 20 milijuna euraTrener Arsenala Arsene Wenger ponudit će, još za sada, nepoznati iznos za Liverpoolovog veznjaka Xabi Alonsa. No, Wenger je još tijekom ljetnog prijelaznog roka ponudio 14 milijuna eura za ovog španjolskog reprezentativca, ali čelnici Liverpoola nisu ga željeli prodati za manje od 17 milijuna eura.

Arsenal sada ima novog izvršnog direktora Ivana Gazidisa koji će napraviti sve kako bi doveo Xabi Alonsa. Prema engleskim medijima Xabi Alonso bi trebao biti zamijena za ozlijeđenog Arsenalovog kapetana Francesca Fabregasa. Kako je Xabi vrlo nezodovoljan u Liverpoolu zbog mnogih natpisa u medijima oko dovođenja Garetha Barrya, veznjaka Aston Ville koji bi trebao igrati na njegovoj poziciji, vrlo je vjerojatno da će preći u Arsenal.

S druge je strane, ovaj 27-godišnjak potpisao novi ugovor s čelnicima Liverpoola do 2012. godine, a prema riječima Liverpoolovog trenera Rafaela Beniteza, Alonso postaje važan dio njegove momčadi.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika