26.12.2008. / 12:16

Autor: Ivana Zobenica

Pobijeda sa zvukom sirene za "Sretan Božić San Antonio"

Trica Rogera Masona sa zvukom sirene donijela je pobijedu San Antonio Spursima, a prvo ime susreta bio je košarkaš Spursa Tony Parker koji je uz 27 poena dodao sedam asistencija

Roger Mason svojom je tricom na kraju donio pobijedu Spursima, a tijekom utakmice zabio je samo sedam poena Roger Mason svojom je tricom na kraju donio pobijedu Spursima, a tijekom utakmice zabio je samo sedam poena San Antonio Spursi sa zvukom sirene pobijedili su Phoenix Sunse rezultatom 91:90. Spursi su većim dijelom utakmice bili u zaostatku, no tricom Rogera Masona, popraćenom uzvikom "Merry Christmas San Antonio", ipak su uspjeli pobijediti.

Najbolji pojedinci San Antonia bili su Tony Parker koji je ubacio 27 poena uz sedam asistencija, te Tim Duncan sa 25 poena i čak 17 skokova. U redovima domaćina najbolji su bili Amar'e Stoudemire sa 25 poena uz 13 skokova i Shaquille O'Neal koji ubacio 23 poena uz 12 skokova dok je klupa Sunsa upisala samo 2 poena.

Dodajmo ovome i da su se dva igrača Phoenixa sinoć upisala u NBA povijest. Steve Nash postao je 13. igrač koji u karijeri ima više od 7000 asistencija, a Shaq O'Neal drugi koji je promašio više od 5000 slobodnih bacanja. Ispred njega je samo Wilt Chamberlain.

Ostali rezultati večeri:

Orlando Magic - New Orleans Hornets 88:68

Los Angeles Lakers - Boston Celtics 92:83

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 93:89

Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks 94:102

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika