26.12.2008. / 14:18

Autor: Nika Jurčević

Zašto nestaje romantike

Rublje na podu pored kreveta u spavaćoj sobi, vikleri na kosi, kućna haljina umjesto svilene seksi spavaćice i stalna borba za daljinski upravljač do kraja će utišati sve leptiriće u trbuhu

Srca s početka veze često zamije prljavo rublje i svađe za daljinskiSrca s početka veze često zamije prljavo rublje i svađe za daljinski Anketa koju je nedavno provela web stranica gumtree.com pokazala je da, u prosjeku, romantika nestaje nakon točno 2 godine, 6 mjeseci i 25 dana veze. Tada, prema istraživanju, do kraja skidamo ružičaste naočale, a ako je riječ o kvalitetnom odnosu to je period u kojemu se zaljubljenost pretvara u ljubav. No, zbog čega dolazi do nestanka romantike? Ipak, rezultati pokazuju kako je za sve krivo naše ponašanje.

Naime, 10% muškaraca priznaje da više ne razmišlaj o tome gdje ostavlja prljavu odjeću, a nošene čarape na podu pored kreveta baš i ne razvijaju "leptiriće u trbuhu".
Ono što žene jako smeta je i navika koju neke, kod svojih partnera, pokušavaju promijeniti čitav život: 79% ispitanika ne spušta dasku na wc školjki! No, i žene imaju svoj dio kolača u nestanku romantičnih osjećaja: 63% priznaje da se prestaje uređivati da bi partneru bla privlačnija.

Mala crna haljina i seksi štikle zamijenjene su udobnim kućnim ogrtačem i toplim čarapicama! Nimalo seksi! Osim, u spavaćoj, svađe nastaju i u dnevnoj sobi. Zapanjujućih 75% žena priznalo je da ne prepušta daljinski upravljač partneru, premda su mu nekoć velikodušno prepuštale izbor filma koji su zajednički gledali u kinu. Zbog svega toga ne čudi što se samo 38% partnera, nakon nekoliko godina, i dalje u javnosti drži za ruku.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika