26.12.2008. / 15:19

Autor: Katarina Zorić

Ubio majku na spavanju pa napravio tulum

O sudbini nesretne žene nije se znalo ništa sve do 24. prosinca kada je policija pronašla njezino beživotno tijelo u stanju raspadanja na tavanu vikendice, nadomak jezera, oko 25 kilometara udaljenog od Niša

Šokirane kolegice ubijene žene; Foto: BlicŠokirane kolegice ubijene žene; Foto: BlicSrbijanska policija uhitila je jučer 19-godišnjeg Igora Stanković iz Niša zbog sumnje da je hicem iz pištolja usmrtio majku, 50-godišnju Draganu Nikić, profesoricu na Medicinskom fakultetu u Nišu i pomoćnicu direktora srbijanskog Instituta za javno zdravlje. Njega se sumnjiči da je još 15. prosinca ubio majku na spavanju, u njihovom stanu, ispalivši joj hitac u uho iz pištolja s prigušivačem, objavili su srbijanski mediji. Tijelo je potom sakrio na tavanu vikendice na Oblačinskom jezeru, a nekoliko dana kasnije u stanu je napravio zabavu.

Majčinim kolegama s posla, koji su zabrinuto zvali čim se prvoga dana nije pojavila na poslu, Igor je ispričao da je iznenada Stankovićeve fotografije sa FacebookaStankovićeve fotografije sa Facebookaotputovala u Beograd na liječenje i operaciju. O sudbini nesretne žene nije se znalo ništa sve do 24. prosinca kada je policija pronašla njezino beživotno tijelo u stanju raspadanja na tavanu vikendice, nadomak jezera, oko 25 kilometara udaljenog od Niša. Tijelo je bilo umotano u nekoliko vrećica, zalijepljeno selotejpom i umotano u deku. Neslužbeno se doznaje da je mladić prije dva dana u policiji priznao ubojstvo, ali se još uvijek ne zna koji mu je bio motiv.

Osumnjičeni mladić nije se potrudio sakriti tragove zločina. Naime, policajci koji su radili očevid u stanu, u kojem je ubijena živjela sa sinom nakon što joj je prije nekoliko mjeseci preminuo suprug, na zidu spavaće sobe zatekli su tragove krvi iako je prethodnog dana Igor Stanković bio u policiji zbog prikupljanja informacija o nestanku njegove majke.

Na Medicinskom fakultetu, gdje je Dragana Nikić bila šefica Katedre za higijenu s medicinskom ekologijom, kolege su u šoku. Opisuju je kao izuzetno odgovornu i poslu predanu ženu pa je zato kolegama bilo gotovo nevjerojatno da ne dođe na posao i da se pri tom nikome ne javi.

Kolege koje su je zvale na kućni broj od njenog sina Igora Stankovića dobivale su kontradiktorne informacije: jednom da je u privatnoj klinici u Beogradu zbog liječenja jer je noću imala iznenadna gušenja, drugi puta da je otišla uzeti vizu zbog odlaska u inozemstvo.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika