26.12.2008. / 16:17

Autor: Branimir Lozej

Boxing day

Dan nakon Božića čak sedam žutih kartona

Prva utakmica ovogodišnjeg Boxing daya, dana nakon Božića, igrala se između Stoke Cityja i Manchester Uniteda. Obilježili su je gruba igra i brojni žuti kartoni, naime sudac Chris Foy danas je pokazao sedam žutih i jedan crveni karton

Pobjedu Manchester Unitedu donio je Carlos Tevez svojim pogotkom u 83. minuti. Naime, prva ovogodišnja utakmica Boxing daya između Stoke Cityja i Manchester Uniteda završila je 0:1. No, rezultat će ostati u sjeni grube i oštre igre na terenu.

Pogotkom Carlosa Teveza Manchester United prekinuo je niz Stoke Cityja, koji nije izgubio kod kuće šest prvenstvenih utakmicaPogotkom Carlosa Teveza Manchester United prekinuo je niz Stoke Cityja, koji nije izgubio kod kuće šest prvenstvenih utakmicaSudac današnje utakmice Chris Foy pokazao je čak sedam žutih i jedan crveni karton, u 72. minuti drugi žuti je dobio igrač Stoke Cityja Andy Wilkinson. Tek su tada igrači Manchester Uniteda uspjeli povesti. Ovom je pobjedom Manchester United prekinuo niz Stoke Cityja od čak šest susreta u kojima nisu poraženi na svom Britannia stadionu.

S druge strane, prva je prilika na utakmici pripala igračima Stoke Cityja, kada je Ricardo Fuller uspio izboriti poziciju za udarac, no lopta je otišla tek nešto malo iznad grede. Tijekom prvog poluvremena nogometaši Stoke Cityja imali su više prilika i bili su agresivniji, no njihova se igra raspala krajem drugoga poluvremena.

Za dva dana igra se sljedeće kolo engleske lige, poznatije i kao Premiership. Manchester United ugošćuje Middlesbrough, a Stoke City odlazi u goste West Bromwichu.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika