26.12.2008. / 17:50

Autor: Anamarija Kronast

Mirela Rupić umalo poginula na suvozačkom mjestu automobila kojim je upravljao narkoman

Majka Lane Lourdes, maloljetne kćeri Gorana Višnjića, jedna je od sudionica prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a nesreću je skrivio njezin prijatelj koji je vozio pod utjecajem alkohola

Mirela je u nesreći zadobila samo masnice, a posljednjih dana pati od glavoboljaMirela je u nesreći zadobila samo masnice, a posljednjih dana pati od glavoboljaŠibenčanki Mireli Rupić, koja je javnosti postala poznata po tužbi kojom je za očinstvo svoje kćeri Lane Lourdes tužila Gorana Višnjića, ovo je bio jedan od najstresnijih Božića u životu. Naime, dan uoči Badnjaka ona je bila suvozačica u mercedesu kojim je upravljao vozač pod utjecajem alkohola.

PU šibensko-kninska je izvjestila da je do nesreće došlo blizini pizzerije "Yaki-da", kad je 29-godišnji Šibenčanin, koji je pijan upravljao Mercedesom iz smjera Šibenika u smjeru Drniša, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i prešao na suprotni kolnički trak, gdje se sudario sa BMW-om koji je naišao. Da nesreća bude veća, na njih je udario mladić (24) koji je vozio Opel Astru.

Nažalost, posljedice su kobne:vozač BMW-a preminuo je u bolnici, a liječnici se još bore za život njegovog maloljetnog sina.
Neslužbeno doznajemo da je Mirelin prijatelj koji je vozio mercedes narkoman, no još uvijek nema informacija o tome je li kobne večeri kozumirao drogu. Zna se tek da je vozač 'mercedesa', s kaznenom prijavom sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku.

Mirela pak za njega tvrdi kako je dobar čovjek koji nije želio da se ovo dogodi, a njezino viđenje nesreće svodi se na to da je automobil ispred njih naglo zakočio, te da njezin prijatelj nije mogao drukčije reagirati. U nesreći je i ona zadobila lakše ozljede, te se već par dana bori s glavoboljama. Vjeruje kako ju je samo nebo spasilo od smrti.

Novinarima je rekla kako ju u teškim danima koje prolazi spašavaju samo njezina djeca: kći Lana Lourdes i sin Ivan, koji je nakon brakorazvodne parnice pripao ocu Milanu Cvitanoviću.
No, čini se da bi Šibenčanka mogla imati i većih problema od glavobolje jer se Centru za socijalnu skrb sigurno neće svidjeti što se Mirela druži s narkomanom koji je, kako se sada čini, u pijanom stanju skrivio prometnu nesreću i ubio čovjeka.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika