26.12.2008. / 18:21

Autor: Katarina Zorić

Siščani pisali Djedu Mrazu: Stavi nam u čarapu novu vlast

"Ako u drugim gradovima građani mogu sami birati vlast, i ako se njihovi vrtići, parkovi, šetnice i dvorane mogu sagraditi bez afera, molimo te da i nama u čarapu staviš jednu takvu vlast.

Građani Siska ponovno su se za pomoć obratili višoj sili, javlja portal Sisak.info. Naime, nakon Batmana Siščani sada zovu u pomoć i Djeda Mraza. U Sisku su na Badnjak osvanuli plakati u kojem se od Djeda Mraza traži nova vlast. Sadržaj plakata otvoreno kritizira gradsku vlast:

“Dragi Djede Mraze!

Nadamo se da nismo zakasnili s pismom, ali radi se o jako važnoj i hitnoj stvari. Ne tražimo od tebe nove aute, igračke ili kuće. Nama je potrebna poštena i stručna vlast, koja će spasiti Sisak od daljnjeg propadanja. Želimo vlast koja će stvarati radna mjesta razvojem grada, a ne pumpanjem gradske uprave “po tetki i stričevima”. Siščani trebaju vlast koja će graditi vrtiće, knjižnice i mostove, a ne korupciju, afere i poslovanje principom “ima l mene tute?”.

Polako nas hvata očaj jer nam je dosta laži i obećanja šetača pasa, prodavača magle i započetih, a nikad dovršenih projekata.

Ako u drugim gradovima građani mogu sami birati vlast, i ako se njihovi vrtići, parkovi, šetnice i dvorane mogu sagraditi bez afera, molimo te da i nama u čarapu staviš jednu takvu vlast.

Tvoji Siščani”

Pismo Djedu Mrazu zalijepljeno je na nekoliko lokacija u Sisku.

Vezane vijesti

"Željezara pokazuje da se može javno-privatno"

"Željezara pokazuje da se može javno-privatno"

Premijer Zoran Milanović i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić posjetili su danas sisačku Segesticu, tvrtku koja obnavlja proizvodnju i vraća se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika