26.12.2008. / 21:30

Autor: Anamarija Kronast

Željko Joksimović se ženi i postaje otac

Najpopularniji srpski pjevač iduće će godine uploviti u bračnu luku s voditeljicom Jovanom Janković, no budući mladenci još ne žele otkriti detalje svadbe koja se već sada proglašava estradnim događajem sezone

Željko i Jovana zaljubili su se kada su u svibnju zajednički vodili EurosongŽeljko i Jovana zaljubili su se kada su u svibnju zajednički vodili EurosongMa koliko se trudio od obožavateljica sakriti da će uskoro stati pred oltar sa svojom djevojkom Jovanom Janković, najpopularnijin srpski pjevač Željko Joksimović nedavno je ipak priznao kako se ženi. Naime, lijepa voditeljica Jovana je u drugom stanju, a par želi vezu ozakoniti prije rođenja bebe.

Svoju vezu, koja je započela u svibnju kada su zajedno vodili Eurosong, dugo su skrivali od javnosti tvrdeći kako su samo prijatelji. Ipak, upućeni su i tada govorili da je među njima nešto više od prijateljstva.

Čini se da je bila riječ o ljubavi na prvi pogled jer i Željko i Jovana su bili u dugim vezama. Željko je nakon četiri godine ljubavi s voditeljicom Adrianom Čortan odlučio naprasno prekinuti vezu.
A Jovana je, nakon Eursonga, dobila zaručnički prsten od dečka Aleksandra Zeremskog i u brojnim intervjuima najavljivala udaju. Međutim, zbog Željka je preko noći ostavila zaručnika i iselila iz njihovog zajedničkog stana.

O detaljima vjenčanja ni jedno od njih dvoje ne želi javno govoriti, no saznajemo da će detalji biti poznati početkom iduće godine.

Novinarima se zapravo povjerila Željkova mama koja je presretna što će postati baka.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika