27.12.2008. / 16:21

Autor: Ivana Zobenica

Denis Pleslić novi trener košarkaša Zadra

Nakon što su čelnici KK Zadar, sada već, bivšem treneru Aleksandru PEtroviću dali sporazumni raskid ugovora, službeno je potvrđeno kako je novi trener Zadrana Denis Pleslić, koji je dugi niz godina bio prvi pomoćnik PEtroviću

Denis Pleslić dugogodišnji je pomoćnik bivšeg glavnog trenera Zadra Aleksandra PetrovićaDenis Pleslić dugogodišnji je pomoćnik bivšeg glavnog trenera Zadra Aleksandra PetrovićaDenis Pleslić, dosadašnji pomoćnik Aleksandra Petrovića, i službeno je postao prvi trener KK Zadra. ''Denis Pleslić dijete je košarkaškoga kluba Zadar, mlad je i perspektivan stručnjak i svi u klubu smo uvjereni kako je zaslužio prigodu da na klupi ostane do konca sezone.'', rekao je za eZadar predsjednik kluba Kristijan Magaš.

Ova odluka vodstva kluba zadovoljit će zadarske igrače i navijače koji se slažu kako bi Plesliću trebalo pružiti priliku s obzirom na to da je dugi niz godina proveo kao pomoćnik na zadarskoj klupi. Nakon smjene Ace Petrovića, Pleslić je Zadrane u 14. kolu NLB lige doveo do pobjede nad Splitom rezultatom 91:83.

Kandidati za zadarskog trenera bili su Dražen Anzulović i Jasmin Repeša koji su ponude odbili, a špekuliralo se i o nekim drugim imenima poput Joška Pulje, Vlade Đurovića, Dražena Brajkovića, Željka Pavličevića ili Slobodana Subotića.

Vezane vijesti

Aleksandar Petrović imenovan izbornikom BiH

Aleksandar Petrović imenovan izbornikom BiH

Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine u srijedu je i službeno imenovao hrvatskog stručnjaka Aleksandra Petrovića (53) novim izbornikom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika