28.12.2008. / 17:41

Autor: Anamarija Kronast

Slavica i Bernie Ecclestone se pomirili u Beogradu

Umjesto razvoda godine, jedan od najbogatijih parova na svijetu ipak neće na sud, a ovih dana zajednički kuju planove za doček Nove godine


Slavica i Bernie prvi puta su zajedno posjetili Beograd prošle godine kada im je domaćin bio Zdravko ČolićSlavica i Bernie prvi puta su zajedno posjetili Beograd prošle godine kada im je domaćin bio Zdravko ČolićSlavica i Bernie Ecclestone ipak se ne razvode, objavio je tijekom dana srpski portal Press.
Jedan od najbogatijih parova na svijetu upravo proživljava drugi medeni mjesec, i to u Beogradu gdje su se, navodno, ipak dogovorili o konačnom pomirenju. Doduše, njihovi najbliži prijatelji ionako nisu vjerovali da će se par i sudski rastati, a prvi čovjek Formule 1 stalno je ponavljao kako za to ne postoji šansa, te da će dati sve od sebe da izgladi probleme sa suprugom.

Lijepa Riječanka je prva potaknula glasine o razvodu, a navodno se prijateljima povjerila kako ne može podnjeti činjenicu da Bernnie čitav dan radi, a za nju nema dovoljno vremena. Čak je, premda je Bernie svu svoju imovinu od 20 milijardi i 544 milijuna kuna prepisao na nju, angažirala i odvjetnicu Liz Vernon, poznatiju kao "odvjetnica iz pakla".

Mogući razvod roditelja najviše je pogodio njihove kćeri Tamaru (24) i Petru(20) koje su, tvrde britanski mediji, zbog toga pale u depresiju. Ipak,malo su se oraspoložile kada su oboje došli u londosnki klub Annabels gdje je Petra, u društvu dečka, glumca Jamesa Stunta slavila rođendan. Tada još nisu bili spremni davati izjave, no upućeni su znali da je to svojevrsna najava pomirenja.

Ipak, čini se da su loši dani sada iza njih. Bernie i njegova 28 godina mlađa supruga trenutačno uživaju u Beogradu i kuju planove za proslavu Nove godine. Prvi puta su zajednički posjetili Beograd prošle godine kada im je u restoranu Bolero domaćin bio najpopularniji pjevač bivše Jugoslavije Zdravko Čolić.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika