28.12.2008. / 19:16

Autor: Nacionalova redakcija

Na kioscima novi broj Superkošarke za siječanj

U interviewu za Superkošarku Roko Leni Ukić govori o iskustvima u svojoj prvoj NBA sezoni, a od NBA igrača u ovom broju možete pronaći priču o beku Atlante Joeu Johnsonu, o vrhunskom obrambenom igraču Ronu Artestu, zatim o rookieju u dresu Blazersa Gregu Odenu te o igraču Chicago Bullsa Luolu Dengu

Tema broja: LeBron James, jedan od najboljih igrača u NBA, u ljeto 2010. je slobodan igrač. New York Knicksi sve rade kako bi oslobodili prostor na salary cupu da ga dovedu. Što se sporta i marketinga tiče bolji grad i bogatiji klub od New Yorka sigurno neće naći. Što o svemu kaže LeBron i ljudi koji ga poznaju piše u novoj Superkošarci.

U interviewu za Superkošarku Roko Leni Ukić govori o iskustvima u svojoj prvoj NBA sezoni, prognozira veliko finale i govori o svojim planovima u NBA košarci.

Hrvoje Perić, košarkaš Zadra, govori o odlasku iz Splita i budućnosti vezanoj uz Zadar te želji da zaigra u A reprezentaciji

Od NBA igrača u ovom broju možete pronaći priču o beku Atlante Joeu Johnsonu, o vrhunskom obrambenom igraču Ronu Artestu, zatim o rookieju u dresu Blazersa Gregu Odenu te o igraču Chicago Bullsa Luolu Dengu, zvijezdi predstojećeg EP 2009. gdje će igrati za Veliku Britaniju.

Od dossiera zanimljiva je priča o NBA igračima koji su ovog ljeta došli igrati u Europu te dossier pod nazivom košarkaška abeceda, tekst koji će mnoge nasmijati.

NBA velikan u ovom broju je Moses Malone, centar koji je sa Sixersima osvojio naslov prvaka 1983. godine, a među velikane se može ubrojiti i 86-godišnji Harvey Pollack, čovjek koji od prve NBA sezone 1946/47. pa do danas vodi statistike svih klubova i igrača.

Zanimljiv je i interview s izbornikom Srbije Dušanom Ivkovićem koji govori o tome kako je imao priliku raditi u NBA kao trener, ali mu nije žao što je nije prihvatio.

Super posteri u ovom broju su: Dwyane Wade i Roko Leni Ukić

POSEBNA PONUDA ZA NOVE PRETPLATNIKE NA 18 MJESECI
za samo 270 kuna na vašu adresu dobit ćete 18 brojeva Superkošarke i pravi košarkaški dres tvrtke Errea (majica i gaćice) s imenom i brojem na leđima po želji!

Vezane vijesti

Novi broj Superkošarke na svim kioscima

Novi broj Superkošarke na svim kioscima

Novi broj specijaliziranog košarkaškog magazina donosi: Vodič kroz Europsko prvenstvo u Poljskoj koje počinje 7. rujna. Hrvatski igrači i izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika