29.12.2008. / 12:08

Autor: Anamarija Kronast

Nakon posjeta liječniku Ecclestoneovi otputovali iz Beograda

Tijekom boravka u Srbiji prvi čovjek Formule 1 posjetio je dugogodišnjeg prijatelja, kardiologa Boška Đukanovića od kojeg je i dosad dobivao korisne savjete

Nakon drugog medenog mjeseca par je otputovao iz BeogradaNakon drugog medenog mjeseca par je otputovao iz BeogradaNajvažniji čovjek u Formuli 1, Bernine Ecclestone i njegova supruga Slavica Radić otputovali su iz Beograda gdje su se ovih dana i službeno pomirili.
No, prije odlaska Bernie je posjetio svog dugogodišnjeg prijatelja i liječnika dr. Boška Đukanovića, direktora Institua za kadrivaskularne bolesti Dedinje.
Naime, nije tajna da 78-godišnji Bernie već duže vrijeme ima problema sa srcem zbog čega mu je prije deset godina ugrađena trostruka premosnica.
Doduše, premda su mu liječnici savjetovali da uspori tempo Bernie idalje radi punom parom zbog čega je u zadnjih nekoliko godina bio na nekoliko manjih operativnih zahvata na srcu.
Stoga u Beogradu nije propustio priliku da se vidi s kardiologom svjetskog glasa, a premda nije poznato je li k njemu išao na kontrolu ili samo po savjet, zna se da je od njega otišao više nego zadovoljan.
Inače, tijekom boravka u Srbiji par je odsjeo u hotelu "Zlatnik" u Zemunu, a iako se nagađalo kako će tamo ostati i na novogodišnjoj večeri, ipak su se predomislili i otišli kući. Upućeni kažu kako im je bilo najbitnije da se konačno pomire, te da saznaju kako je Bernijevo zdravstveno stanje pod kontrolom.

Vezane vijesti

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U akciji Službe za borbu protiv organiziranog kriminala i Tužiteljstva za organizirani kriminal u Beogradu i Čačku uhićeno je troje osumnjičenih za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika