29.12.2008. / 12:23

Autor: Nacionalova redakcija

Erste banci vlasnik dao kredit od 150 milijuna eura

Dobiven kredit, kažu u banci, opće je namjene te je predviđeno da se koristi za sve segmente poslovanja: kreditiranje građana, malog i srednjeg poduzetništva te velikih gospodarskih klijenata

Petar Radaković, predsjednik uprave Erste bankePetar Radaković, predsjednik uprave Erste bankeErste & Steiermärkische banka dobila je od svog austrijskog vlasnika Erste grupe kredit od 150 milijuna eura, s rokom otplate od pet godina.

Potpisom ugovora o kreditu s matičnom bankom Erste banka osigurala je dodatna financijska sredstva za kreditiranje klijenata na hrvatskom tržištu u 2009. godini. Kako kažu u banci, financijska sredstva su opće namjene te je predviđeno da se koriste za sve segmente poslovanja: kreditiranje građana, malog i srednjeg poduzetništva te velikih gospodarskih klijenata.

"S obzirom na otežane gospodarske uvjete koji se očekuju u idućoj godini, ova će kreditna linija u dodatnoj mjeri olakšati pristup izvorima kapitala za građane i tvrtke tijekom 2009. godine", naglasio je predsjednik uprave Erste banke Petar Radaković.

Vezane vijesti

Slikaj i plati svoje račune iPhoneom

Slikaj i plati svoje račune iPhoneom

Erste banka predstavila je mogućnosti svoje nove mBanking aplikacije za iPhone s posebnim naglaskom na opciju „Slikaj i plati". Riječ je novom načinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika