29.12.2008. / 13:43

Autor: Ivana Zobenica

Nakon dva poraza Boston uvjerljivo pobjedio Sacramento

Bostonov trio, Kevin Garnett, Paul Pierce te Ray Allen, zajedno su postigli 53 koševa, što je polovica Bostonovih postignutih koševa. Naime, Boston je na poluvremenu vodio s čak 25 poena razlike, a susret je završio s 45 koševa razlike

Bostonov trio Ray Allen, Kevin Garnett i Paul Pierce zajedno su zabili 53 koševaBostonov trio Ray Allen, Kevin Garnett i Paul Pierce zajedno su zabili 53 koševaBoston Celticsi nakon dva uzastopna poraza uvjerljivo su savladali Sacramento Kingse sa čak 45 poena razlike te upisali svoju 28 pobjedu u sezoni. Na Bostonovu trećem gostovanju u nizu rezultat je bio 108:63.

Zahvaljujući sjajnoj obrani Bostona te šutu iz igre od gotovo 52 posto, u cijeloj utakmici nije bilo rezultatske neizvjesnosti, a na poluvremenu su Celticsi imali već 25 poena prednosti. Bostonov trio Kevin Garnett, Paul Pierce i Ray Allen zajedno je poentirao 53 puta, a najbolji je bio Garnett sa 21 poenom uz 11 skokova. U redovima Sacramenta samo je John Salamons postigao više od 10 poena, točnije 11.

''Pokazali su nam kako se igra košarka. Igrali su skupa, pokretno i obrambeno. Pokazali su nam na koju razinu moramo doći.'', rekao je Salamons nakon utakmice.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika