29.12.2008. / 14:27

Autor: Hina

U akciji Kobra uhićeno pet dilera i zaplijenjena veća količina droge

Uhićenici su uličnom preprodajom najmanje 400 grama heroina i kokaina ostvarili protupravnu korist od najmanje 150 000 kuna

Zbog osnovane sumnje da su počinile kažnjivo djelo zloporabe droga policija je kazneno prijavila 12 osoba s područja Vinkovaca, Zagreba i Osijeka, od kojih je pet u pritvoru odlukom istražnog suca Županijskoga suda u Vukovaru, a za dvije su raspisane tjeralice, priopćila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava (PU).

U priopćenju se navodi kako su prijave rezultat višemjesečne akcije kodnoga naziva "Kobra" koju je provodio Odjel kriminalističke policije PU-a.

"Kriminalističkom obradom nad više osoba s područja Vinkovaca, Zagreba i Osijeka kao i drugim izvidima kaznenih djela utvrđeno je da su te osobe drogu nabavljale u BiH radi preprodaje", stoji u policijskom priopćenju. Također se navodi da su uličnom preprodajom najmanje 400 grama heroina i kokaina ostvarili protupravnu imovinsku korist od najmanje 150.000 kuna.

Tijekom premetačine stanova i osobnih automobila navedenih osoba policija je zaplijenila još 180 grama heroina i kokaina, 12.000 kuna, digitalnu vagu, više mobitela i SIM kartica, a pronađeno je i 930 kutija cigareta te određene količine odjeće, sve namijenjeno preprodaji. (P.H.)

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika