29.12.2008. / 14:58

Autor: Hina

Steven Gerrard priveden zbog tučnjave

Incident se zbio ispred noćnog kluba Lounge Inn u gradiću Southport

Steven GerrardSteven GerrardKapetan Liverpoola Steven Gerrard priveden je noćas u policiju na saslušanje zbog tučnjave ispred jednog noćnog kluba u Southportu, objavila je novinska agencija Associated Press, pozivajući se na neimenovani izvor blizak policijskoj istrazi. Incident se zbio ispred noćnog kluba "Lounge Inn" u gradiću Southport, koji je udaljen 16 kilometara od Liverpoola. Gerrard i još petorica muškaraca privedeni su oko 2,30 sati.

Također, doznaje se da je jedan 34-godišnji muškarac prevezen u bolnicu zbog ozljeda na licu. Policija zasad nije objavila tko je priveden na saslušanje, budući da se osobni podaci objavljuju tek u slučaju da bude podignuta optužnica.

Prema pisanju engleskih medija, Steven Gerrard je otišao u noćni klub sa prijateljima kako bi proslavio gostujuću pobjedu protiv Newcastlea 5-1, a kojoj je on pridonio sa dva pogotka. Nakon 20 kola Premier lige Liverpool je na prvom mjestu sa 45 bodova, a slijedi Chelsea sa 42 boda.

Vezane vijesti

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Kod Banja Luke uhićen osumnjičeni pljačkaš HVB Splitske banke

Hrvatski državljanin B.D., osumnjičen za sudjelovanje u pljački šibenske podružnice HVB Splitske banke počinjene 2005. godine, uhićen je na području… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika