29.12.2008. / 15:12

Autor: Ante Mihić

Posrnuli Abramovič razmišlja o prodaji Chelseaja

Kriza u Chelseu započela je još sredinom studenog kada je klub otpustio 15 skauta koji su imali godišnju plaću od 156.000 eura, a nogometaši od Božića moraju sami plaćati obroke u klupskoj kantini

Roman AbramovićRoman AbramovićPrema pisanju njemačog Bilda svjetska financijska kriza toliko je pogodila i smanjila financijsku moć i mogućosti ruskog tajkuna Romana Abramovič da on čak razmišlja o prodaji londonskoga Chelseaja. Bild tvrdi da je Abramovičevo bogatstvo koje se procijenjivalo na 16.7 milijardi eura zbog krize umanjilo za skoro 15 milijardi eura te se sada procjenjuje na 2.3 milijarde eura.

Kriza u Chelseu započela je još sredinom studenog kada je klub otpustio 15 skauta koji su imali godišnju plaću od 156.000 eura što jasno pokazuje u kakvoj se financijskoj krizi nalazi londonski klub. Koliko je situacija ozbiljna dovoljno pokazuje činjenica da od Božića nogometne zvijezde londonskog kluba same financiraju svoje obroke u kantini što nije bio slučaj ni u situacijama kada je klub imao mnogo manje financijskih sredstava.

Unatoč siječnjskom prijelaznom roku, sada je gotovo očito da Chelsea neće kupovati nove igrače, nego će samo prodavati neke od svojih skupih zvijezda, što bi mogao biti početak kraja velikih ulaganja, rezultata i očekivanja ovog slavnog engleskog kluba.

Vezane vijesti

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

- Ostao bih i dalje Chelseajev član da nismo u Münchenu osvojili Ligu prvaka - otkrio je bjelokošćanski 34-godišnji napadač Didier Drogba, uz vratara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika