29.12.2008. / 16:11

Autor: Anamarija Kronast

Vanessa Radman ostala bez mačka Muckija

Uoči blagdana glumica ostala bez kućnog ljubimca kojeg je udomila prije dvije godine, no još uvijek se nada da će joj se vratiti

Vanessa nije željela nabaviti novog ljubimcaVanessa nije željela nabaviti novog ljubimcaGlumica Vanessa Radman za Božić nije išla nikamo jer, kaže, baš i nije bila dobre volje. Naime, uoči blagdana lijepa plavuša je ostala bez svog jedinog zagrebačkog sustanara mačka Muckija. Njega je udomila još prije dvije godine otkako ga je našla da sam luta gradom. Redovito se brinula o svom ljubimcu, vodila ga veterinaru, nabavila najbolju hranu i jedva čekala da dođe sa svakodnevnih snimanja da se poigra sa svojim Muckijem.

-Uistinu mi nedostaje moj ljepotan zelenih očiju. Bio je tako divan i ja sam se obožaval igrati s njim. Nekad me znao tako toplo gledati, a nekad je znao pokazati da je ljut. Uistinu je bio divan sustanar-kazala je glumica koja i dan danas ne zna što se dogodilo s mačkom. Te večeri kada je nestao Vanessa ga je, kao i nebrojeno puta do tada, navečer pustila van u šetnju, no iako je čekala do ranih jutarnjih sati, Mucki se nije vratio.

No, ipak nije nabavila novog ljubimca jer se još uvijek nada da bi Mucki mogao doći kući. U međuvremenu, Vanessa Radman se malo odmara nakon što je naprasno prekinuto snimanje tv novele "Zakon ljubavi". No, dobro upućeni izvori kažu da glumica već ima nove ponude.

Vezane vijesti

Pretplatnici neće financirati sapunice HRT-a

Pretplatnici neće financirati sapunice HRT-a

Rasprava o tome trebaju li Hrvatskoj televiziji hrvatske sapunice i treba li netko određivati koja bi kvaliteta sapunica zadovoljavala potrebe HRT-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika