29.12.2008. / 16:44

Autor: Hina

Bizarno:

Istovremeno pušio i koristio bocu s kisikom, pa izazvao eksploziju

Liječnici tvrde kako je pacijent bio svjestan opasnosti, ali je želja za cigaretom bila jača od strahaLiječnici tvrde kako je pacijent bio svjestan opasnosti, ali je želja za cigaretom bila jača od strahaKronični ovisnik o nikotinu i teški plućni bolesnik oporavlja se u bolnici u Hong Kongu od teških ozljeda zadobivenih eksplozijom koju je izazvao istovremenim pušenjem i korištenjem boca s kisikom koje su mu neopohodne za disanje.

Neimenovani 75-godišnji muškarac izazvao je eksploziju zapalivši cigaretu iako je bio privezan na boce s kisikom čije plastične cijevi završavaju u njegovim nosnicama, a koje je primoran koristiti zbog kronične opstruktivne bolesti pluća.

Potpuno zamotana lica nesretni se pušač oporavlja od teških ozljeda u honkonškoj bolnici. Liječnici su medijima objasnili kako je pacijent bio svjestan opasnosti, ali je želja za cigaretom bila jača od straha. (P.H.)

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika