29.12.2008. / 22:10

Autor: Hina

Milanović: Sanaderova vlada bježi od problema brodogradnje

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u Rijeci je nazočio svečanoj sjednici gradskog SDP-a na kojoj je predano 21 priznanje zaslužnim članovima i simpatizerima SDP-a za dugogodišnji rad i doprinos toj stranci

Zoran Milanović kazao je u Rijeci da SDP na lokalnim izborima ide na pobjeduZoran Milanović kazao je u Rijeci da SDP na lokalnim izborima ide na pobjeduPredsjednik SDP-a Zoran Milanović kazao je danas da je ta stranka prije svih ostalih stranaka, naročito prije HDZ-a, istaknula gotovo sve svoje kandidate za sljedeće lokalne izbore te da SDP ima kvalitetne ljude s kojima će ići po pobjedu.

Milanović je u ponedjeljak u Rijeci nazočio na svečanoj sjednici gradskog SDP-a na kojoj je predano 21 priznanje zaslužnim članovima i simpatizerima SDP-a za dugogodišnji rad i doprinos toj stranci.

Predsjednik SDP-a je istaknuo da se na sljedećim lokalnim izborima prvi put biraju pojedinci koji moraju dobiti povjerenje više od polovice birača, ocijenivši da je to veliki posao. Dodao je da će na riječkom području svoje lice i svoj ugled na izborima izložiti SDP-ovi kandidati za gradonačelnika i župana Vojko Obersnel i Zlatko Komadina.

Milanović je kazao da će se SDP-ovi kandidati boriti za konkretne programe te da neće, kao sadašnja vlast, bježati od problema, primjerice u brodogradnji. Naveo je da se problem brodogradnje nije rješavao u prošlih pet godina, pa da se sada govori da je za probleme u brodogradnji kriva Europska unija. Ocijenio je da to nije točno nego da je za neriješene probleme u brodogradnji kriva loša vlast, koja bježi od problema.

Mi imamo kvalitetne ljude i po tome ćemo se razlikovati na sljedećim izborima, koji će odrediti put Hrvatske u narednim godinama, rekao je Milanović koji smatra da je SDP najbolja hrvatska stranka.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika