29.12.2008. / 23:10

Autor: Anamarija Kronast

Rade Šerbedžija glumit će u seriji CSI: Miami

Rade Šerbedžija glumit će u seriji CSI: Miami Glumac će ponovno zaigrati ruskog agenta, no ovaj put neće biti negativac na filmskom platnu nego u jednom od najpopularnijih serijala na svijetu

Nakom serije Rade priprema projekt sa sinom DanilomNakom serije Rade priprema projekt sa sinom DanilomU novu će godinu Rade Šerbedžija ući radno. Glumac je dobio ulogu u popularnoj kriminalističkoj seriji CSI:Miami. Igrat će ulogu ruskog agenta Aleksandra Šarapova. O novom angažmanu Rade je novinarima rekao kako je riječ o kompleksnoj roli jer je igrati čovjeka koji je odrastao u Teksasu, jedni ga smatraju Rusom, a drugi Amerikancem.

Također je najavio da će sa svojim sinom Danilom, koji je redatelj, snimiti I jednu crnu komediju čija je tema jedna obitelj iz Like.
No, zasad mu je vrlo stalo do uloge u seriji CSI:Miami jer se prikazuje već šest godina, a glavni glumci su stekli toliku slavu da se ubrajaju u najbolje plaćene televizijske zvijezde.
O popularnosti serije puno govori I činjenica da je u njoj nedavno gostovao I kontroverzni reper P.Diddy.

Vezane vijesti

Svjetske zvijezde Joshua Bell, Sir Neville Marriner, Rade Šerbedžija, Sergej...

Svjetske zvijezde Joshua Bell, Sir Neville Marriner, Rade Šerbedžija, Sergej Krilov...

Zagreb - U srijedu, 21.03. u Multimedijalnoj dvorani caffe bara Matis u Zagrebu, održana je konferencija za medije Zagrebačke filharmonije kojom je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika