29.12.2008. / 23:31

Autor: Anamarija Kronast

Operacija Trijumf: Igor Cukrov ispao, a Huljić mu obećao međunarodnu karijeru

Mladom Šibenčaninu na Akademiji su najviše nedostajali prijatelji i djevojka, a mučilo ga je i što ne može u miru proučavati Bibliju

Igoru se smiješi međunarodna karijeraIgoru se smiješi međunarodna karijeraU pretposljednjoj emisiji svebalkanskog reality showa Operacija Trijumf, prema odluci publike, ispao je Šibenčanin Igor Cukrov. Glasačima se ipak više svidio Vukašin Brajić.

Doduše, Cukrov se cijeli svoj posljednji tjedan na Akademiji žalio, te je na kraju čak i odustao od proba. Najviše su mu nedostajali prijatelji i djevojka, a mučilo ga je i što nije mogao u miru čitati Bibliju kao što to čini kod kuće. Nakon izlaska iz showa želja mu je da se predstavi na festivalima u Hrvatskoj, a moguće je da mu se to uskoro I ispuni.

Naime, Tonči Huljić, kojeg su cijelo vrijeme optuživali da favorizira Cukrova, usporedio ga je s Maksimom Mrvicom, te kazao da i njemu obećava internacionalnu karijeru kakvu ima slavni pijanist.
Cukrova je to apsolutno zadovoljilo, te mu više nije bilo žao što je ispao tjedan dana prije kraja emisije.

Tako su u borbi za pobjedu ostali: Vukašin Brajić, Ana Bebić, Danijel Pavlović, Adnan Babajić, Nina Petković i Aleksandar Belov koji je od prvog dana favorit publike.

Vezane vijesti

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Pjevačica ujedno i sudionica showa "Operacija trijumf", Ana Bebić ostala je prilično iznenađena kada se vratila na jedno beogradsko parkiralište gdje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika