30.12.2008. / 10:40

Autor: Branimir Lozej

Nakon jučerašnjeg privođenja, Gerrard optužen za napad

Dok je policija pokušavala utvrditi tko je što napravio i kako je došlo do svađe, a kasnije i do napada, Steven Gerrard noć je proveo u pritvoru

Steven Gerrard, kapetan Liverpoola, slavio je 5:1 pobjedu nad Newcastleom kada je došlo do incidenta Steven Gerrard, kapetan Liverpoola, slavio je 5:1 pobjedu nad Newcastleom kada je došlo do incidenta Steven Gerrard, kapetan nogometnog kluba Liverpool, optužen je jutros za napad i ometanje javnog reda i mira. Prema engleskim medijima, pred nadležni sud će izaći 23. siječnja sljedeće godine. Gerrard je nakon jučerašnjeg incidenta u noćnom klubu Lounge Inn priveden te je noć proveo u policiji.

Plaćena je jamčevina za Gerrarda i još dvojicu muškaraca, u za sada ne utvrđenom iznosu, a čelnici Liverpoola još nisu komentirali niti se izjasnili o događaju. Engleski mediji špekuliraju kako je jamčevinu platila Gerrardova supruga Alex. Policija pokušava utvrditi kako je došlo do svađe, a kasnije i do fizičkog napada na 34-godišnjaka, koji je u noćnom klubu radio kao D.J.

Naime, kako prenose engleski mediji, Gerrard i njegovi prijatelji su nakon svađe bocama i čašama počeli gađati D.J.-a. No, kako je istraga još uvijek u tijeku policija nije dala nikakve službene izjave.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika