30.12.2008. / 11:11

Autor: Branimir Lozej

Ecclestone: "Button bi trebao napraviti pauzu"

Nakon što se Honda povukla iz natjecanja Formule 1 te je svoju momčad dala na prodaju, Jenson Button, pilot Honde, potpisao je novi trogodišnji ugovor sa, još za sada, nepostojećom momčadi. Čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone misli kako bi ovaj 28-godišnjak trebao uzeti pauzu

Bernie Ecclestone savjetovao je Jensonu Buttonu da pauzira sljedeću sezonu Formule 1Bernie Ecclestone savjetovao je Jensonu Buttonu da pauzira sljedeću sezonu Formule 1"Šteta što je Button potpisao s Hondom na još tri godine. Mislim da bi on trebao biti u nekoj vrhunskoj momčadi", rekao je Bernie Ecclestone engleskom listu The Telegraph. Naime, Jenson Button, pilot Honde, potpisao je novi ugovor s momčadi. S druge strane, momčad Honde trenutno je na prodaji kako se ova japanska auto kuća, zbog globalne ekonomske krize, povukla iz natjecanja.

Tako je Button vozač, još za sada, nepostojeće momčadi. Prema Ecclestonovim riječima, nadao se kako će engleski pilot pauzirati godinu dana te da će nakon toga potpisati za neku vrhunsku momčad, kao što su na primjer BMW ili McLaren Mercedes. Kako se Button izjasnio da će voziti za bilo kojeg vlasnika momčadi, Ecclestone misli da njegova karijera neće napredovati.

"Bilo bi bolje da je pričekao godinu dana nego što će se sada natjecati u tko zna kakvom bolidu", izjavio je Ecclestone.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika