30.12.2008. / 17:17

Autor: Branimir Lozej

Andy Murray zarađivat će 100 milijuna eura od sponzora

Simon Fuller vlasnik je menadžerskog poduzeća 19 Entertainment, a, uz braću Murray, zastupa Davida Beckhama te cijelu englesku nogometnu reprezentaciju, ali je bio i menadžer britanskoj pop grupi Spice Girls

Andy Murray četvrti je tenisač svijeta Andy Murray četvrti je tenisač svijeta Engleski tenisač Andy Murray mogao bi zaraditi više od 100 milijuna eura od novih sponzorskih ugovora. Naime, Murray i njegov brat Jamie potpisali su ugovor s menadžerskom kućom 19 Entertainment, koja je u vlasništvu menadžera Davida Beckhama Simona Fullera.

"Jamie i ja smo se u nekoliko godina unazad stvarno pokazali na terenu. Mislim da je vrijeme da imamo najbolju ekipu koja se brine o financijama, a on i ja ćemo se potpuno koncentrirati na tenis", rekao je Murray. Naime, Murray je trenutačno četvrti tenisač na ATP ljestvici, a on i njegov brat najbolji su tenisači Engleske. Prema nekim nagađanjima, 21-godišnji Andy trebao bi zaraditi oko 100 milijuna eura na novim sponzorskim ugovorima i reklamama.

"Vrlo sam uzbuđen što ću raditi s Andyjem i Jamiejem. Mi i naši partneri CAA Sports s njima ćemo imati vrlo dobru suradnju", rekao je Fuller, koji je, naime, bio i menadžer pop grupi Spice Girls te cijeloj engleskoj nogometnoj reprezentaciji.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika