30.12.2008. / 22:36

Autor: Anamarija Kronast

Konobarica iz Buja pred tv kamerama rekla da joj je muž loš u krevetu i da bi voljela da umre

Ana Visntin (27) u showu Trenutak istine priznala je kako je u braku devet godina, no rekla je kako se udala za pogrešnog muškarca koji je čudak i postaje sve luđi

Ana VisntinAna VisntinVoditeljici Jasni Nanut 27-godišnjakinja je otkrila najintimnije detalje iz bračne postelje, čak i kada joj nije postavljala pitanja za koja osvaja novčanu nagradu. Primjerice, požalila se kako njezin suprug uopće ne zna što je predigra, te im seksualni odnos traje jako kratko.

Njezin suprug Aleksandar čitavo je vrijeme bio u publici i pokušao upadicama odgovarati na suprugine optužbe. Neugodno je bilo čak i nezinim prijateljicama koje su kazale kako Anu ne bi ostavile samu sa svojim muževima!

Od supruga je Ana mlađa 17 godina, a za njega se, kazala je, udala iz samilosti,. Kad su se upoznali nadala se da je bogat jer se čitavog života željela udati se za dobrostojećeg muškarca. Sada vjeruje kako se udala za pogrešnog, no ima ljubavnika. Mašta i o seksu s dečkom svoje prijateljice, a čak je i poželjela da joj je suprug mrtav.
Nakon što je, prema mišljenju mnogih, zauvijek uništila ionako loše bračne odnose, Ana je odgovarala na pitanje za 50 000 kuna koje je glasilo smatra li da je nezasitna u seksu. Odgovorila je da ne smatra, te izgubila sav novac jer je detektor laži procijenio kako konobarica ne govori istinu.


Kakav je, nakon emisije, bio epilog između supružnika može se samo nagađati, no sigurno je bilo vatreno jer je Ana priznala da su se već i prije znali potući.

Vezane vijesti

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine". Iako mu je sadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika