31.12.2008. / 13:41

Autor: Ružica Đukić

Zaručnici Mirka Norca ženici dvaput bježali s vjenčanja

Budući da sadašnji zaručnik Sinjanke Jelene Midenjak, za kojeg se udaje 3. siječnja, služi zatvorsku kaznu u Glini po optužnici za ratni zločin, vrlo je vjerojatno kako joj ovaj ženik neće uteći

Mirko Norac ženi se 3. siječnjaMirko Norac ženi se 3. siječnjaZaručnica hrvatskog generala Mirka Norca, Jelena Midenjak, već je dva puta prije zaruka s Norcem planirala vlastito vjenčanje do kojega nikada nije došlo. Naime, susjedi obitelji Midenjak tvrde da su je oba prijašnja zaručnika ostavila tik prije samog vjenčanja.

O imenima bivših momaka Jelene Midenjak nisu željeli govoriti jer se, kako kažu, nadaju da će se njihova susjeda ipak skrasiti sa Mirkom Norcem kojeg u sinjskom kraju izrazito cijene.

Budući da njezin sadašnji zaručnik s kojim mlada doktorica stomatologije početkom godine očekuje i rođenje prvog djeteta, služi zatvorsku kaznu u Glini po optužnici za ratni zločin, vrlo je vjerojatno kako joj ovaj ženik neće uteći.

Mladi par, ako sve bude kako je planirano, vjenčat će se trećeg siječnja u crkvi Gospe Sinjske u Otoku pokraj Sinja, a svečanu će večeru za tristotinjak uzvanika prirediti u Dugopolju.

Vezane vijesti

Norac, Petrač i Sulić uskoro na slobodi

Norac, Petrač i Sulić uskoro na slobodi

Tri reprezentativne figure hrvatske post-komunističke povijesti - Hrvoje Petrač, Mirko Norac i Leon Sulić - izlaze na slobodu 25. studenoga. Riječ je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika