31.12.2008. / 13:53

Autor: Katarina Zorić

Mesić i Bandić za Novu godinu u policiji

Mesićev primjer slijedit će i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji će se nakon dočeka na Trgu Bana Jelačića također zaputiti u Ravnateljstvo policije

Predsjednik Mesić želi dati podršku novom vodstvu policije a priključio mu se i zagrebački gradonačelnik Milan BAndićPredsjednik Mesić želi dati podršku novom vodstvu policije a priključio mu se i zagrebački gradonačelnik Milan BAndićPo prvi puta u povijesti predsjednik Republike Stjepan Mesić u novogodišnjoj će noći posjetiti Ravnateljstvo policije gdje će mu domaćini biti ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i ravnatelj policije Vladimir Faber. Kako doznajemo, predsjednik na taj način želi dati podršku novom vodstvu policije.

Mesićev posjet policiji još je jedan potez kojim državni vrh želi pokazati Europi i svijetu da se uistinu krenulo u obračun s kriminalom s obzirom na to da su iz međunarodnih krugova često pristizale optužbe da u Hrvatskoj nedostaje političke volje za obračun s krim miljeom.

Nakon ubojstva Ive Pukanića, Mesić je vrlo dramatično izjavio – „Ili mi, ili oni“ - a tu izjavu želi potvrditi i ovim simboličnim posjetom policiji.

Predsjednikov dolazak u policiju očekuje se nešto iza ponoći. Prema protokolu, u ponoć i 45 minuta iz Operativno- komunikacijskog centra putem radiokomunikacijskog sustava TETRA svim policajcima na dužnosti Mesić će zaželjeti sretnu Novu godinu.

Kako doznajemo, Mesićev primjer slijedit će i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji će se nakon dočeka na Trgu Bana Jelačića također zaputiti u Ravnateljstvo policije.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika