01.01.2009. / 15:07

Autor: Katarina Zorić

Teška prometna nesreća: Poginuo maloljetni sin gradonačelnika Vrlike i njegov prijatelj

Nakon dočeka Nove godine u Vrlici trojica su mladića krenula u Podosoje. Prvi podaci pokazuju da je vozilom upravljao L. Ć. koji je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom te se u velikoj brzini zabio u stup javne rasvjete

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest sati na Državnoj cesti D1 u Podosoju kod Vrlike poginula su dvojica maloljetnika - 17-godišnji L. Ć., sin gradonačelnika Vrlike i D. B., učenik 3. razreda gimnazije u Splitu. Teško je ozlijeđen I. R., učenik 3. razreda Strojarske tehničke škole Ruđera Boškovića u Sinju.

Nakon dočeka Nove godine u Vrlici trojica su mladića krenula u Podosoje. Prvi podaci pokazuju da je vozilom upravljao L. Ć. koji je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom te se u velikoj brzini zabio u stup javne rasvjete.

Nastradale mladiće iz smrskanog automobila vadili su sinjski vatrogasci. Očevid su obavili istražni sudac iz Istražnog centra Županijskog suda u Splitu i djelatnici Policijske postaje Sinj.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika